Mic-Media Internetprojects - ICT Webdesign en webwinkels Tilburg - Items filtered by date: november 2015

vrijdag, 20 november 2015 01:00

Qualitysport Centre Tilburg nieuwe website

Qualitysport Centre was toe aan een nieuwe uitdaging, inderdaad de huidige website welke reeds sinds 2007 online was, was toe aan een nieuw jasje en een upgrade in het Content Management systeem. Daarnaast moest de website om worden getoverd naar een website welke direct op alle beeldschermen goed zichtbaar was zonder onder te doen aan de uitstraling. Daarnaast heeft de website heel wat onder de motorkap, waaronder een compleet nieuwsbrief systeem wat zelf metingen uitvoerd. Zo is er direct inzicht in de statisieken van verstuurde nieuwsbrieven maar ook de reacties.

Qualitysport Centre is weer helemaal up to date, bezoeken van de site kan op www.qualitysportcentre.nl

Published in Nieuws

Tilburg, 09 november – Vergelijkingssite Scoupz.nl is in de Nederlandse markt live gegaan met een compleet nieuwe website. Zo is de nieuwe frontend voor alle schermen geschikt en is de vergelijkingsmodule sterk verbeterd. De website is volledig op de schop gegaan en is hierdoor gebruiksvriendelijk geworden voor zowel de “normale” versie als voor de mobiele bezoeker. Scoupz vond het noodzakelijk een sprong te maken om beter aan te kunnen sluiten bij haar bezoekers. Na analyse en marktonderzoek bleek dat dit het moment was om te schakelen.

Mobiel Marktaandeel

Scoupz ziet de statistieken met betrekking tot het mobiele verkeer steeds verder stijgen en heeft halverwege 2015 besloten om in te springen op deze ontwikkeling. Ze creëert op deze manier een optimale ervaring voor haar bezoekers, ongeacht het gebruikte device.

Naast de nieuwe site is er een roadmap gemaakt voor de vervolg stappen die nu genomen kunnen worden om de positie van Scoupz.nl binnen vergelijkingsland verder uit te bouwen. De nieuwe website geeft onder andere meer ruimte voor optimalisatie en nieuwe features. Mede door de groei van het aantal aangesloten winkels, wordt het platform bijna dagelijks aangevuld met nieuwe producten in uiteenlopende categorieën.

Ontwikkeling

Published in Nieuws

Login Form