Scoupz lanceert compleet nieuw responsive en redesigned platform

Tilburg, 09 november – Vergelijkingssite Scoupz.nl is in de Nederlandse markt live gegaan met een compleet nieuwe website. Zo is de nieuwe frontend voor alle schermen geschikt en is de vergelijkingsmodule sterk verbeterd. De website is volledig op de schop gegaan en is hierdoor gebruiksvriendelijk geworden voor zowel de “normale” versie als voor de mobiele bezoeker. Scoupz vond het noodzakelijk een sprong te maken om beter aan te kunnen sluiten bij haar bezoekers. Na analyse en marktonderzoek bleek dat dit het moment was om te schakelen.

Mobiel Marktaandeel

Scoupz ziet de statistieken met betrekking tot het mobiele verkeer steeds verder stijgen en heeft halverwege 2015 besloten om in te springen op deze ontwikkeling. Ze creëert op deze manier een optimale ervaring voor haar bezoekers, ongeacht het gebruikte device.

Naast de nieuwe site is er een roadmap gemaakt voor de vervolg stappen die nu genomen kunnen worden om de positie van Scoupz.nl binnen vergelijkingsland verder uit te bouwen. De nieuwe website geeft onder andere meer ruimte voor optimalisatie en nieuwe features. Mede door de groei van het aantal aangesloten winkels, wordt het platform bijna dagelijks aangevuld met nieuwe producten in uiteenlopende categorieën.

Ontwikkeling

 

Uiteraard blijven de ontwikkelingen binnen Scoupz niet stil staan en zal er veel tijd worden besteed aan o.a. het optimaliseren van het search algoritme welke de zoek functionaliteit in de site steeds een stapje hoger moet tillen. Daarnaast zullen er samen met de aangesloten webwinkels béta versies kunnen worden getest. Aangesloten webwinkels worden op deze manier partners in business en krijgen de mogelijkheid actief mee te denken aan de verdere ontwikkeling van het platform. De komende tijd zal er dus nog volop worden doorontwikkeld en hebben ze met de nieuwe website een volledig flexibele omgeving gecreëerd waarin ruimte is voor nieuwe ideeën en plannen.

Login Form