Verstuur gepersonaliseerde nieuwsbrieven aan uw klanten

Stay in touch, verstuur u klanten een nieuwsbrief!

Nieuwsbrieven versturen op een makkelijke manier. Mic-Media koppelt vanuit het Content Management Systeem direct uw nieuwsbrief. Bezoekers kunnen zich aan- en afmelden in de site zoals de wetgeving dit aangeeft.

Door gebruik te maken van eventueel verschillende lay-outs van uw nieuwsbrief krijgen de ontvangers van uw nieuwsbrief altijd een frisse uitstraling in zijn of haar mailbox. Tevens heeft u volledig invloed op de inhoud van de nieuwsbrief welke u verstuurd,
- U kunt bijvoorbeeld artikelen uit uw website doorplaatsen naar de Nieuwsbrief
- U heeft inzicht in de statistieken van de gelezen/geopende nieuwsbrieven welke u heeft verstuurd
- U voegt eenvoudig afbeeldingen in in uw nieuwsbrief
- U kunt ervoor kiezen de nieuwsbrief automatisch te laten versturen of vooruit laten plannen.

 

MailChimp

Standaard oplossingen op internet zijn er ook. Zo kunt U er bijvoorbeeld ook voor kiezen uw inschrijvingen direct te laten koppelen vanuit uw website naar MailChimp. Alle inschrijvingen worden dan direct verwerkt binnen het pakket van MailChimp en u verstuurt de nieuwsbrieven via MailChimp naar de aangesloten leden.

Marketing

Wist u dat een nieuwsbrief versturen naar bestaande klanten of leden nog altijd de nummer twee is op het gebied van conversie. Nieuwsbrieven zijn ideaal om te koppelen aan webwinkels om uw klanten nieuwe producten of aanbiedingen te versturen. Directe links naar de producten verwerven dan een hoge conversie en u klant blijft op de hoogte van uw productaanbod.

Login Form