Linux server hosting

Door Mic-Media systeembeheer gecontroleerde, beheerde en  geïnstalleerde

debian server header

Linux Debian

Volledig ontzorgen is ons motto, wij nemen het beheer van u uit handen!

Mic-Media biedt u een groot aanbod aan server oplossingen. Wij volgen de laatste nieuwe ontwikkelingen en bieden u altijd de beste keuze in uw dataoplossing op het gebied van internet. Zo bieden wij oplossingen welke binnen uw infrastructuur passen en u de mogelijkheid bieden door te groeien, of het nu gaat om de verzorging van complete data-, intranet of e-mail oplossingen. Alle servers welke wij aan u aanbieden blinken uit in performance en stabiliteit.

- 2 Xeon processor

- 4 GB geheugen

- 150 GB SSD

- 1 IP adres

Bovenstaande voorbeeld configuratie server zal volledig worden ingericht voor u met daarin, Apache2, Mysql (mysqli), PHP, Mail zodat u direct aan de slag kan.

v.a. €45,- per maand

contact

Windows Server hosting

Door Mic-Media systeembeheer gecontroleerde, beheerde en  geïnstalleerde

windows server header

Windows Servers

Direct online binnen 24 uur!

Uw webapplicatie is opgebouwd in bijv. .asp en/of .net oplossing dan kunt u bij Mic-Media gebruik maken van eigen beheerde servers op Microsoft Windows Server.

Windows Server is één van de meest gebruiksvriendelijke besturingssystemen ter wereld. Gebruik maken van een server in de cloud et bijv. Remote desktop. Op deze manier logt u in en kunt U Uw applicatie direct gebruiken.

Wij beiden u een volledig operationele server op basis van Microsoft Server 2012 inclusief licentie.

Meer gebruikers nodig dan de standaard 2 aanwezig gelieve dan contact op te nemen, wij stellen uw complete server direct voor u samen en u weet wat de maandelijkse kosten zullen zijn. Op basis van OLP ( Open License) van Microsoft kunnen makkelijk nieuwe gebruikers worden toegevoegd.

Voordeel van onze serverdiensten is uiteraard de opzegmogelijkheid van slechts 2 maanden.

v.a. €95,- per maand

contact

Login Form