Voor Dakdekken.nl gingen we weer net dat stapje verder, met ruim 2500 dakbedekkingsbedrijven in de database maakte we onder andere gebruik van de koppeling met Google Maps en de mogelijkheid om direct te navigeren. Naast de flexibiliteit van premium account en gratis accounts in het systeem werd er een volledig op maat geschreven koppeling gemaakt om de betalingen en pakketten te verwerken welke Dakdekken.nl aanbied. De betalingskoppeling is een directe API koppeling op maat met onze partner Pay.nl. 

meer informatie : www.dakdekken.nl

  

Een nieuw seizoen voor Koen en zijn team binnen IKDB Motorsport. Dit jaar met een volledig nieuwe website welke bijvoorbeeld de leuke toevoeging heeft om het nieuws direct op Facebook te beheren. Nu is een update op Facebook direct als artikel beschikbaar op de website. Uiteraard verzorgde wij de website in een volledig responsive omgeving zodat deze automatisch op alle schermen zowel mobiel als op desktop goed leesbaar en te navigeren zijn.

meer info op www.ikdb.nl

 

Met gepaste trots mogen wij u mededelen dat Mic-Media de komende 3 jaar verbonden is als hoofdsponsor aan het G-Voetbalweekend in Tilburg.

Dit evenement is in 1993 voor het eerst georganiseerd door de afdeling Bewegingsagogie van 't Hooge Veer. Het idee kwam van de heer Geert van Pelt om het kleine grasveldje aan de Bredaseweg om te toveren tot een sportveldje. Dit liet de aanwezige bewegingsagoog zich geen twee keer zeggen en zo gezegd zo gedaan. Binnen no-time stonden er twee kleine handbaldoeltjes. Overdag werd er ruimschoots gebruik van gemaakt door de sporters van 't Hooge Veer. 's Avonds werd er door de jeugd uit de wijk eveneens gezellig een balletje getrapt. Het saaie grasveld was ineens een levendig geheel in de wijk. Sportief en sociaal gezien een flinke vooruitgang.

Meer informatie op www.g-voetbalweekend.nl 

Login Form