Betalen op internet, iedereen doet het zonder erbij na te denken: kies, betaal en de producten of diensten worden geleverd. Of lijkt het eenvoudiger dan het is? Pay.nl stond net zoals Mic-Media aan de wieg van online betalingen vandaar dat we onze kennis delen en Mic-Media partner is geworden van Pay.nl voor het verwerken van online betalingen.

De Smokkelaarstrail (28 februari 2016) is een loop waar je als trail- en natuurliefhebber goed aan je trekken komt. Het parcours loopt door de bossen van de diverse landgoederen in de grensstreek tussen Goirle, Hilvarenbeek en het Belgische Poppel. Het trailparcours is gemiddeld zwaar en is een mooie afwissselende route door de natuur. Zo loop je langs beken, vennetjes en door naald- en loofbossen.Ook kom je onderweg enkele kleine klimmetjes tegen. Je kunt kiezen uit twee afstanden: 12 km en 24 km. meer info en inschrijven op www.smokkelaarstrail.nl

Qualitysport Centre was toe aan een nieuwe uitdaging, inderdaad de huidige website welke reeds sinds 2007 online was, was toe aan een nieuw jasje en een upgrade in het Content Management systeem. Daarnaast moest de website om worden getoverd naar een website welke direct op alle beeldschermen goed zichtbaar was zonder onder te doen aan de uitstraling. Daarnaast heeft de website heel wat onder de motorkap, waaronder een compleet nieuwsbrief systeem wat zelf metingen uitvoerd. Zo is er direct inzicht in de statisieken van verstuurde nieuwsbrieven maar ook de reacties.

Qualitysport Centre is weer helemaal up to date, bezoeken van de site kan op www.qualitysportcentre.nl

Login Form