Betaaloplossingen webwinkel

Uw klant laten betalen in de webwinkel

Om een succesvolle webwinkel te lanceren dient hier logischerwijs een betaalsysteem aan gekoppeld te zijn. Hier zou u kunnen kiezen uit verschillende oplossingen. We onderscheiden hierbij Payment providers en de banken. Deze laatste bieden ondertussen tevens een Internetkassa met meerdere betaaloplossing aan.

pay nl partnerdocdata   
 

Payment Providers

Payment providers zijn bedrijven welke u een volledig pakket kunnen aanbieden van betaalsystemen en de afhandelingen hier voor hun rekening nemen, een aantal hiervan zijn bijvoorbeeld,

Pay.nl*, DocData Payment Systems*, Ogone, Multisafepay, Sisow

Bij de met ster gemarkeerde aanbieders zijn Business Partners van Mic-Media.

pay nl partnerdocdata logo

ogone logo

sisow logo

 

 

Banken

De meest voor de handliggende betaalmethode in Nederland is iDEAL, deze kunt u tevens direct bij uw eigen bank afsluiten. Hier zijn een aantal keuzen te maken, namelijk alleen iDEAL of bijvoorbeeld ook Creditcards welke te koppelen zijn. Wij overleggen samen met u wat de beste oplossing is voor u.

Meerdere betaalsystemen gekoppeld aan een webwinkel is uiteraard wenselijk echter als u deze bij meerdere partijen onderbrengt bent u wellicht beter af met een Payment Provider omdat u dan niet bij alle systemen dient in te loggen en overzichten hoeft te genereren. In een dashboard van een payment provider ziet u direct alle betalingen van u klanten, ongeacht welke betaalmethode er is gebruikt.

 

Login Form