Maak het u zelf makkelijk met het updaten van social netwerksites

23-december 2010 U bent druk met social media platformen zoals Twitter en Linkedin, daarnaast onderhoud u ook nog uw eigen nieuws in uw website en eventueel uw blog. Allemaal losse onderdelen in uw marketing doelstelling.

U logt bij alle sites netjes in en vervolgens plaatst u uw berichten zodat alle contacten uw berichten kunnen lezen. u vraagt zich weleens af kan ik hierop tijd besparen, het antwoord is simpel, Ja ook u kunt veel besparen op uw kostbare tijd door de social mediastream mogelijkheden te gebruiken.

Het belangrijkste onderdeel in uw communicatie is uw eigen website, hierin vinden bezoekers namelijk alle producten en diensten welke u aanbeid en niet alleen de korte berichtgeving welke u op bijvoorbeeld Twitter vermeld.

Door gebruik te maken van de social mediastream techniek hoeft u in de toekomst alleen nog maar het nieuws of blog in uw website te plaatsen en de social mediastream genreator neemt uw nieuwe berichten automatisch op in uw gekoppelde Social netwerksites. U bespaart hierdoor aanzienlijk op uw tijd door niet meer altijd de berichten te hoeven te kopieren en te publiceren in alle sites.

We koppelen de techniek in de website welke we voor u volledig verzorgen, dus is uw site toe aan vernieuwing en wilt u het uzelf makkelijk maken, neem dan contact met ons op! Ik leg u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

socialmediastreamLogin Form