Java Updates

16-04-2010 : Deze week was het weer zover, Java van Sun Microsystems wilde weer een update doorvoeren. uiteraard goed maar worden we niet helemaal volgepompt met updates? Het antwoord is simpel Ja, de pc's worden trager en trager terwijl we netjes alle updates braaf installeren.

Java wordt gebruikt voor het online gamen, chatten,  menusturingen in websites en u kunt bijvoorbeeld u hypotheekrente online door laten rekenen. Java is dus eigenlijk onmisbaar in de huidige websites.
Maar uit onderzoek blijkt dat de nieuwe updates uw systeem steeds voller maken en het tijd is om af en toe wat oudere versies te verwijderen.

 

javablog

Onder uw software overzicht op uw pc krijgt u inzicht in welke versies er allemaal zijn geinstalleerd, Java gebruikt telkens een hoger nummer voor zijn updates, de lagere nummers welke zoals u ziet veel ruimte innemen op uw harde schijf mogen dus verwijderd worden. Selecteer hiervoor de update en kies daarna verwijderen in het scherm. Onder Windows XP vindt u de het software-overzicht als u kiest voor START - Configuratie - Software.

Login Form