Mic-Media Tilburg staat altijd open voor een kennismaking met mensen die net zo'n passie hebben voor internet, applicatie ontwikkeling, marketing en sales.

Ben je op zoek naar een stageplek op MBO4 of HBO niveau dan mag je uiteraard contact met ons opnemen. Op stagemarkt.nl vindt je de mogelijkheden welke wij kunnen bieden.

Er gingen al heel wat mensen jou voor, sinds 2015 vragen wij aan onze stagaires een review, zodat jullie ook een indruk hebben wat wij voor hun hebben kunnen betekenen.


 

barbara.scholtens  Barbara Scholtens - Marketing & Communicatie 17-07-2016 Tilburg / ROC Tilburg

 Mic-Media is een perfect bedrijf om meer zelfkennis te winnen en ervaring te krijgen in je vak. Pak jij je kansen, of laat je ze liggen? Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en  je kunt je creativiteit dus goed toepassen op je werkzaamheden. En ook altijd feedback op verbeterpuntjes waardoor je kunt blijven leren. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in een (helaas) korte periode van ongeveer 10 weken. Mijn stagebegeleider Corné Kiesebrink was altijd heel duidelijk en direct waardoor ik ook precies wist waar het om ging en wat hij precies bedoelde. Een perfecte stageplek dus! 


jari.nagtegaal2 Jari Nagtegaal – Junior Accountmanager 05-07-2016 Breda / De Rooi Pannen Tilburg
In schooljaar 2015-2016 heb ik 20 weken stage gelopen bij Mic-Media. Ik heb een zware maar wel leerzame periode gehad. Ik heb in deze stageperiode al mijn opdrachten niet alleen fictief, maar ook werkelijk mogen uitvoeren. Alles waar een junior-accountmanager in het bedrijfsleven mee te maken krijgt, heb ik mogen ervaren. Ik heb in overleg alle taken van het begin tot het eind uitgevoerd. Wat ik hier heb geleerd zal ik later in het bedrijfsleven meenemen en goed kunnen gebruiken.


steynstaps

  Steyn Staps - Marketing & Communicatie 10-04-2016 Tilburg / De Rooi Pannen Tilburg

 In 2015-2016 heb ik 4 maanden stage gelopen bij MIC-media. Ik heb daar een hele leerzame periode gehad. Je krijgt een verantwoordelijkheid binnen het bedrijf waardoor je erg serieus wordt genomen, fouten mogen absoluut gemaakt worden als je er maar iets van leert, zodat je het de volgende keer anders doet. De mensen die er werken zijn erg behulpzaam en denken graag mee, dus als je iets niet snapt, wordt je meteen goed geholpen. De tijd ging er erg snel onder andere dankzij de fijne omgeving. Ik heb er wel degelijk iets van opgestoken. Ik hoop in het derde leerjaar op De Rooi Pannen op nog zo’n fijne stageperiode. Ik raad iedereen die stage mag lopen deze plek aan, want je steekt er gegarandeerd iets van op!


 rick de beusRick de Beus - Applicatie Ontwikkeling 05-02-2016 Houten / Koning Willem 1 College - Den bosch

In 2015-2016 heb ik stage gelopen bij Mic-Media. Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd niet alleen in de richting van mijn studie maar ook in de communicatie tussen collega's. Erg fijn vond ik dat ik bij Mic-Media serieus werd genomen en de dingen die ik heb gemaakt ook gebruikt worden zonder dat er iets aan wordt veranderd. Ook vond ik het fijn dat je genoeg hulp kreeg als je het even niet wist en dat er dan op een normale manier werd uitgelegd hoe het moet. Ik heb meer geleerd bij Mic-Media dan dat ik op school had geleerd in de tijd dat ik hier was.


brett van brunschot Brett van Brunschot - Marketing & Communicatie- 11-12-2015 Tilburg / De Rooi Pannen - Tilburg

In 2014-2015 heb ik stage gelopen bij Mic-Media. Ik heb bij Mic-Media een leuke en leerzame periode gehad. Een van de fijnste dingen van de stage vond ik dat ik erg serieus genomen werd. Alles wat ik daar heb geleerd en uitgevoerd is ook daadwerkelijk gebruikt. Verder wordt je erg goed begeleid, maar zeker ook opgeleid door Corné Kiesebrink. Er wordt veel naar je omgekeken en ik heb er zeker tot aan de dag van vandaag profijt van gehad.


 

 

 

 

Login Form