PREV
NEXT
 •   "... Prima service!! Betrouwbare partner voor al onze ICT zaken ..."

  Ray van Mook - Boom Financiële Diensten

 • "... Het tekent Corné: niet alleen tot het uiterste gaan voor opdrachten die hij krijgt, maar ook zien en melden wat er verder zoal beter kan...."

  Laurens van Voorts - Sprinkels Hq

 • "... Super bedrijf! Regelt het zoals het hoort! ..."

  Nick Hoffman - The Little Car Company - alles voor Mini's

 • "... Mic-Media beheert al jarenlang het automatiseringsstuk, flexibel en meedenkend, Prima Job! ..."

  Henk Eggens - Telepage

 • "... Ik werk al een tijd met Mic-Media samen en ben daar heel tevreden over. ..."

  Walter van den Elsen - TeamplaymetBelbin - Investeren in Mensen - AmbitionLab

Mic-media richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het MKB en directe koppeling van en naar E-commerce systemen.

ICT bij een mediabedrijf zult u wellicht denken, dat is op zich niet vreemd. Aangezien de roots van Mic-Media sinds 1991 in de automatisering liggen. Mic-media heeft destijds het belang gezien dat deze beide werelden dichter naar elkaar zouden groeien en u als klant één aanspreekpunt te kunnen aanbieden.

Het is belangrijk het gehele proces inzichtelijk te krijgen tussen alle systemen en hierop uw automatisering direct goed in te richten. Als u all-in gaat, in bijvoorbeeld het starten van een webwinkel komen er meer processen om de hoek dan u reeds misschien heeft overzien.

Dit wil niet zeggen dat we altijd alleen het gehele traject verzorgen. In het MKB zijn ook andere vraagstukken. We denken hierbij aan aflevering van Mail, onderhoud en advies over het interne netwerk, werkplek en servers of de levering van laptop of tablet. Maar zeker ook thuiswerken met behulp van clouddiensten zoals Office 365 of VOIP (voice over IP).

Met onze ruim 20 jaar praktijkervaring en continue verandering van inzichten door gebruik te maken van nieuwe technieken of software zijn wij wellicht uw beste keuze om eens kennis te komen maken.

Heeft u een nieuw idee of bent u voornemens de huidige ICT situatie te wijzigen , maar krijgt u niet inzichtelijk waar u buiten uw kennis nog meer mee te maken kan krijgen in het gehele traject dan sparren we graag met u door.

contact

Login Form