PREV
NEXT
 • "... Mic-Media staat voor een vakkundige, correcte en vooral snelle dienstverlening!!! ..."

  Willem de Volder - De Volder communicatie

 • "... Het tekent Corné: niet alleen tot het uiterste gaan voor opdrachten die hij krijgt, maar ook zien en melden wat er verder zoal beter kan...."

  Laurens van Voorts - Sprinkels Hq

 • "... Ik werk al een tijd met Mic-Media samen en ben daar heel tevreden over. ..."

  Walter van den Elsen - TeamplaymetBelbin - Investeren in Mensen - AmbitionLab

 • "... Super bedrijf! Regelt het zoals het hoort! ..."

  Nick Hoffman - The Little Car Company - alles voor Mini's

 •   "... Prima service!! Betrouwbare partner voor al onze ICT zaken ..."

  Ray van Mook - Boom Financiële Diensten

Boekhouding aan webwinkel koppelen

Koppel uw boekhoudpakket aan uw webwinkel.

Een webwinkel is een heel uitgebreid pakket, samen met een eventuele Point of Sale bent u direct klaar om te gaan verkopen. Een webwinkelpakket stelt u alleen niet in staat om een belastingaangifte te verwerken. Vandaar dat er verschillende mogelijkheden zijn om uw webwinkel techniek direct te koppelen aan uw boekhouding zodat de gegevens makkelijk worden overgezet of (in)direct worden ingelezen. Op die manier heeft u direct inzicht in de aangiften, omzetten etc. op boekhoudsoftware niveau.

Aangezien ieder boekhoudpakket verschillend is in de werking en vaak ook een persoonlijke keuze is willen we u graag adviseren hierover. Door een semi- of volledige koppeling kunt u veel tijd besparen om uw orders direct te laten verwerken in een boekhoudpakket. Een aantal boekhoudpakketten bieden reeds directe ondersteuning, zo kunt u met Snelstart, Exact online, Acumulus, Reeleezee en bijvoorbeeld Twinfield aan de slag.

Login Form