Point of Sale webwinkel

Fysieke winkel en webwinkel tegelijk!

Uw wens is om overal en met verschillende werkstations altijd op de hoogte te zijn van de verkopen en voorraad. U beheert een fysieke winkel waarin u klanten ontvangt en u wilt een stabiele integrale oplossing voor uw webwinkel systeem. Dat kan met het POS systeem. Het point of sale (POS) staat in directe verbinding met uw webwinkel waardoor alle artikelen welke u in uw fysieke winkel verkoopt direct van de voorraad worden afgehaald zodat bezoekers ook op internet de voorraad zichtbaar hebben.

Aangezien de webwinkeltechniek alles beschikbaar heeft zoals facturatie en klant beheer kunt u met één oplossing beide partijen optimaal van dienst zijn. U maakt het u zelf makkelijk door een alles in een oplossing te hebben. Wij geven graag een demonstratie bij ons op kantoor hoe deze oplossing bij u kan worden ingericht.

Uiteraard is deze oplossing niet alleen voor een fysieke winkel te implementeren, daar de POS ook op tablets werkt kunt u hem ook inzetten bij bijvoorbeeld POPOP stores en beurzen.

Login Form